Termenii și condițiile noastre

Site-ul www.skrekis.ro, este magazinul online oficial care vinde produse prin internet care a fost creat de Skrekis SA, cu sediul în Sos.Odaii nr.44, Otopeni, Ilfov, 075100,Romania. E-mailul de contact este office@skrekis.ro, iar numărul serviciului de asistență clienți al magazinului său electronic este +40 749 110 118

Sunteți pe deplin responsabil pentru navigarea, efectuarea achizițiilor și utilizarea magazinului electronic. Înainte de a continua să utilizați site-ul, vă rugăm să citiți termenii și condițiile înainte de a plasa o comandă. Plasarea unei comenzi constituie automat consimțământul complet și necondiționat și acceptarea acestor termeni de utilizare și condiții.

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare si tranzactii in magazinul online, ori de cate ori este necesar, isi asuma obligatia de a informa clientii/utilizatorii cu privire la orice modificare, prin intermediul paginilor magazinului online.

Produse – Disponibilitate

Compania se angajează să respecte acuratețea și caracterul complet al informațiilor furnizate în magazinul online, atât pentru furnizorii săi, cât și pentru principalele caracteristici ale produselor sau serviciilor disponibile prin intermediul magazinului online.

Compania își rezervă toate drepturile și nu este răspunzătoare pentru eventualele erori tehnice sau tipografice, care au fost făcute din greșeală și pe care este de acord să le corecteze dacă ies la cunoștință.

Disponibilitatea produselor este actualizată constant, se creează posibilitatea unei disponibilități incorecte din cauza comenzilor simultane sau a altor proceduri și în niciun caz nu putem garanta disponibilitatea acestora.

Societatea se obliga in orice caz sa informeze clientul/utilizatorul in timp util in functie de disponibilitatea sau indisponibilitatea produselor, fara nicio responsabilitate suplimentara.

Politica de prețuri

Prețurile produselor noastre se pot schimba oricând, fără notificare. Compania nu poartă nicio responsabilitate și nu acoperă nicio rambursare în cazul în care utilizatorul/clientul cumpără ceva din magazinul fizic și a aflat ulterior un preț mai mic în magazinul online sau invers.
În contextul bunei-credințe pentru protecția clientului/utilizatorului, dacă se întâmplă vreodată să aflați că orice produs este vândut la un preț incredibil de mic în raport cu valoarea sa de cumpărare, înainte de a continua cu comanda, vă rugăm să vă asigurați că contactați serviciul de asistență clienți la +40 749 110 118 sau trimiteți un e-mail la office@skrekis.ro

Limitare a răspunderii

Compania oferă zilnic servicii de înaltă calitate. Cu bună-credință, nu putem garanta clientului/utilizatorului magazinului online că nu vor exista probleme tehnice, întreruperi în timpul navigării sau erori/omisiuni ale terților care au ca rezultat inaccesibilitatea magazinului online.

Societatea nu raspunde sau raspunde penal pentru orice fel de prejudiciu (pozitiv, special sau negativ, care indicativ si nu restrictiv, diviziv si/sau cumulativ consta in pierderi de profit, date, profituri pierdute, satisfactie baneasca, etc.) fi suferit de clientul/utilizatorul magazinului online sau de un terț din motive legate de funcționarea sau nefuncționarea site-ului sau a serviciilor, informații disponibile prin intermediul acestuia.

Compania nu este responsabilă și nu este răspunzătoare pentru eventualele erori ale caracteristicilor, fotografiilor, prețurilor produselor listate în magazinul online și nu poate garanta că nu vor exista erori din orice motiv la actualizarea caracteristicilor sau a prețului unui produs.

Societatea în contextul furnizării de servicii prin intermediul magazinului online nu este responsabilă și nu are obligația de a despăgubi pentru orice prejudiciu sau pierdere rezultată din anularea unei comenzi, neexecutarea sau întârzierea executării, din orice motiv.

Societatea respecta in totalitate prevederile Codului civil privind vanzarea la distanta si de asemenea prevederile Legii 2251/1994 pentru Protectia Clientului in modul in care a fost modificata si in vigoare.

Responsabilitatea utilizatorului

Societatea nu este responsabila pentru datele furnizate de utilizator, nu efectueaza nici un fel de corectare sau interventie asupra datelor. Conform Legii, fiecare utilizator este liber să navigheze și să utilizeze site-ul. Responsabilitatea pentru conținutul tranzacțiilor revine exclusiv utilizatorului.

Conform Legii, utilizatorul trebuie să completeze în mod onest și corect datele sale personale (nume, adresă, note etc.) în orice formă de comunicare online. Utilizarea site-ului web este supusă legilor grecești, europene și internaționale, iar utilizatorul este de acord să nu folosească site-ul web pentru a încălca aceste legi.

Utilizatorul este de acord și își asumă responsabilitatea de a nu folosi magazinul online în următoarele scopuri:

 • Trimiterea de e-mailuri, postarea sau transmiterea în orice alt mod a oricărui conținut ofensează morala utilizatorilor, valorile sociale, minoritățile etc.
 • Trimiterea unui e-mail, postarea unei postări sau transmiterea în orice alt mod a oricărui conținut ca o plângere care cauzează insulte ilegale și daune morale companiei sau oricărei terțe părți sau încalcă confidențialitatea, confidențialitatea oricărei persoane.
 • Trimiteți prin e-mail, postați, publicați sau transmiteți în alt mod orice conținut care încalcă orice brevet, marcă comercială, drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate ale altora.
 • Trimiteți prin e-mail, postați, postați sau transmiteți în alt mod orice conținut care conține viruși software sau orice alt cod, fișiere sau programe concepute pentru a întrerupe, deteriora, corupe echipamente sau opera orice software sau hardware de computer.
 • Hărțuirea terților în orice mod.
 • Colectarea, stocarea datelor personale despre alți utilizatori.
 • Utilizatorul este obligat să respecte regulile de bază de securitate a tranzacțiilor prin internet precum și să modifice codul personal secret de securitate la intervale regulate, evitând utilizarea acelorași coduri.

Utilizarea magazinului online de către minori sau de către persoane private de capacitate juridică este interzisă.

Drepturi pentru proprietate intelectuala

Proprietatea intelectuală a companiei constă din toate elementele magazinului online (titluri distinctive, fotografii, mărci, grafice, texte etc.), care este protejată conform prevederilor relevante ale legislației grecești, europene și convențiilor internaționale. Compania a obținut o licență pentru propriile nevoi și pentru funcționarea magazinului online.

Dreptul de autor al companiei este orice program software care este utilizat pentru încărcare – descărcare de pe acest server.

Utilizarea documentelor de pe acest server este restricționată doar în scop informativ și nu comercial și nu va fi copiată sau plasată pe o altă rețea de calculatoare sau distribuită prin alte medii.

Nu există absolut nicio interferență cu documentele. Orice altă utilizare este strict interzisă de lege și poate duce la sancțiuni civile și penale severe. Încălcatorii vor fi urmăriți penal.

Nicio parte a acestui site nu poate fi reprodusă, stocată într-un sistem de recuperare sau transmisă sub nicio formă sau prin orice mijloc, fără permisiunea prealabilă scrisă a furnizorului magazinului online.

Reproducerea, diseminarea, transmiterea, retransmiterea materialului sau orice altă utilizare a conținutului în orice mod sau mediu în scopuri comerciale sau în alte scopuri este permisă numai cu acordul prealabil scris al companiei sau al oricărui alt deținător al drepturilor de autor.

Soluționare a litigiilor

În cazul în care apare vreo dispută din tranzacția dintre noi în vederea soluționării, ne veți trimite o cerere de document relevant la adresa de e-mail: office@skrekis.ro

În cazul în care nu reușim să ajungem la un acord reciproc, puteți contacta Platforma electronică de soluționare a litigiilor online la ec.europa.eu, care este direct legată de Autoritatea competentă „Avocatul consumatorilor” (www.synigoroskatanaloti.gr).

Pe această platformă puteți depune o cerere de soluționare a litigiului, caz în care compania noastră va fi apelată de către autoritatea competentă la adresa de e-mail office@skrekis.ro

Cu bună credință, compania noastră recunoaște caracterul consultativ al deciziilor Autorității și nu se angajează să execute aceste decizii.

În orice caz de soluționare pe cale amiabilă a litigiului prin intermediul platformei EED (Electronic Dispute Resolution via Internet), sunt competente instanțele civile.

In order to provide you a personalized shopping experience, our site uses cookies.
cookie policy.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Main Menu Category Menu CONTACT DETAILS
What are you looking for in Partdo?